Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Füstölgő óriásplakát a Nissantól

A Nissan egy feltűnő reklámmal hívta fel a New York-i Autószalon közönségének a figyelmét az elektromos Leaf modelljére.

0 Tovább

Trabantból tricikli

A németországi Storkowban élő Didi Senft azzal szerzett magának hírnevet, hogy ördögnek öltözve már 1993-óta ott ugrál a nagyobb kerékpárversenyek - de leginkább a Tour de France - különböző szakaszain a bringázók mellett. A hóbortos német nem mellesleg megszállott kerékpárépítő.

0 Tovább

Új villanyautó-rekord a Nordschleifén

A Peugeot háromkerekűnek kinéző, de valójában négykerekű elektromos meghajtású roadster-prototípusa, az EX1 pénteken megdöntötte a körrekordot a Nürburgring-Nordschleifén.

0 Tovább

A legolcsóbb hibrid - Honda Jazz Hybrid-teszt

Belül nagyobb, mint a külseje alapján hinnénk, de a hibrid hajtása is kellemesebb élményt okozott, mint vártuk volna. A legjobb kisautóból most a zöld verzió is szerethetõ.


Jelenleg a Jazzből kapható a legolcsóbb hibrid modell

0 Tovább

Hibrid Velorex-utód Kínából

Egyszerre több megoldást is kínál a nagyvárosi közlekedés problémáira a Volvót felvásárló kínai Geely új tanulmányautója.

0 Tovább

zoldauto

blogavatar

Napenergiával, széllel vagy más megújuló energiaforrással hajtott járművek a jövőből, hibridek, villany- és ecoautók a jelenből. Az [origo] autó rovatának legzöldebb alrovata.

Utolsó kommentek