Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kutyának se kell a Chevrolet Volt és a Nissan Leaf

Amerikában a Chevrolet Voltért és a Nissan Leafért sem tolonganak a vevők, alig néhány darabot adtak el belőlük januárban.

A Chevrolet és a Nissan is világmegváltónak tartja saját alternatív modelljeit, a konnektoros hibrid Voltot, illetve a teljesen elektromos, európai Év autójának és az [origo] Év autójának is megválasztott Leafet. Lehet, hogy az alkalmazott technológia mindkét autóban nagyon kifinomult, a vevőknek azonban egyelőre nem kell az ilyesmi.

Januárban mindössze 321 darab Voltot adott el a General Motors, miközben, csak összehasonlításul, 28 ezer Silverado pickupra akadt vevő. Még ezzel a szerény értékesítési adattal is kiütéssel nyert a Volt a Leaffel szemben, amelyből alig 87 darab kelt el az amerikai piacon.

0 Tovább

Elindult a zöldautó-blog

Legyen akár futurisztikus és elérhetetlenül drága hidrogénkocsi, vagy néhány légterelő elemmel és kisebb gördülési ellenállású gumival ecoként emlegett négykerekű - itt a helye, mint minden más autónak, amely valamivel többet tesz a szokásosnál azért, hogy tovább élhessünk és autózhassunk ezen a bolygón.

Az [origo] autó rovatának korábbi, ilyen tematikájú hírei, cikkei, tesztjei itt találhatók.

0 Tovább

zoldauto

blogavatar

Napenergiával, széllel vagy más megújuló energiaforrással hajtott járművek a jövőből, hibridek, villany- és ecoautók a jelenből. Az [origo] autó rovatának legzöldebb alrovata.

Utolsó kommentek