Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mégis kapható lesz az elektromos Toyota RAV4

Közleményben cáfolta a Toyota a Reuters hírét, amely szerint a RAV4 elektromos változata a tervekkel ellentétben csak flottaügyfelek és autómegosztási programok számára lesz elérhető.

A Toyota amerikai részlegének marketing igazgatójára hivatkozva írta a hírügynökség, hogy a tömegeknek még várniuk kell a Tesla-féle villanymotorral szerelt szabadidő-autóra, a japán gyártó szerint viszont szó sincs semmilyen késésről.

A Toyota közleménye szerint az elektromos RAV4 a lehető leghamarabb a kereskedésekbe kerül, az autó iránt hatalmas az érdeklődés. Valószínűleg félreérthetett valamit a Reuters újságírója, a közlemény ugyanis kitér arra, hogy az elektromos RAV4-gyel ellentétben a Scion iQ villanymotoros kivitele valóban csak flottaautóként és autómegosztási programokban lesz elérhető.

0 Tovább

Nem lesz a tömegek autója az elektromos Toyota RAV4

Változtatott tervein a RAV4 elektromos változatával kapcsolatban a Toyota. Eredetileg úgy volt, hogy az Egyesült Államokban 2012 első negyedévében piacra kerülő autóból bárki vásárolhat majd, ezzel szemben a népszerű SUV villanymotoros kivitele csak flottaügyfelek számára lesz elérhető lízingkonstrukció keretében, illetve autómegosztási programokban kap majd szerepet.

0 Tovább

zoldauto

blogavatar

Napenergiával, széllel vagy más megújuló energiaforrással hajtott járművek a jövőből, hibridek, villany- és ecoautók a jelenből. Az [origo] autó rovatának legzöldebb alrovata.

Utolsó kommentek